KARATE KAI
Club Sportiv

Norme generale
Regulamentul in vigoare este stabilit pentru asigurarea activitatii normale a membrilor Clubului, in conditii de confort si securitate, pentru ocrotirea sanatatii acestora precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor Clubului.
Respectarea regulamentului de ordine interioara este obligatorie pentru toti membrii Clubului.
Puteti folosi sala de antrenament si echipamentele numai in decursul orelor de functionare a Clubului.
In momentul inscrierii in Club, veti primi un card de membru. Cardul de membru este nominal, se elibereaza pentru intreaga perioada de termen a Contractului in vigoare si nu poate fi transmis altor persoane. Sunteti rugat sa purtati permanent cardul dumneavoastra cand frecventati Clubul si sa-l lasati la receptie pe durata antrenamentului iar la sfarsitul acestuia sa-l ridicati. In cazul in care perioada de timp alocata antrenamentelor, conform contractului, a fost depasita veti plati in conformitate cu pretul unei frecventari al abonamentului in cauza.
Plata pentru serviciile solicitate se realizeaza numai la casieria Clubului. Dupa incasarea banilor, nu mai este posibila rambursarea acestora; serviciile sportive platite si neefectuate nu se reporteaza. In cazul in care sunteti posesorul cardului cu tarif redus si ramaneti in incinta Clubului dupa orele 15, veti achita plata suplimentara, conform pretului de lista aferent.
La intrarea in sala de antrenament sunteti obligati sa va schimbati tinuta in vestiarele Clubului, cu tinuta si incaltamintea sport adecvate; in cazul in care acestea nu sunt adecvate si curate nu aveti acces in sala de antrenament.
In scopul prevenirii traumatismelor sau a altor accidente este interzisa utilizarea serviciilor Clubului in conditii dezavantajoase, adica atunci cand serviciile municipale opresc furnizarea apei, energiei termice sau electrice. Pentru incomoditatile tehnice, aparute ca rezultat al lucrarilor de reparatii si constructii exercitate de entitatile economice sau administratia municipala, administratia Clubului nu-si asuma
responsabilitatea.
Suprafetele sportive se vor utiliza in stricta conformitate cu destinatia acestora, cu serviciile solicitate si cu orarul Dojo Gym.
Persoana care a devenit membru al Clubului, in timpul antrenamentului, trebuie sa-si incuie personal garderoba sa si sa pastreze cheia, iar in caz de pierdere a cheii sa acopere cheltuielile pentru cumpararea unui lacat nou si pentru manopera necesara inlocuirii acestuia.
Clubul nu-si asuma responsabilitatea pentru lucrurile personale lasate la vestiar, precum si pentru obiectele de valoare ce nu au fost lasate in grija administratorului. Obiectele de valoare vor fi lasate la in grija personalului de serviciu, ce le va pastra in compartimente speciale sau safe.
Regulamentul Clubului va recomanda sa sustineti examenul medical inainte de a incepe frecventarea Clubului. Administratia Clubului nu poarta raspunderea pentru suferintele cauzate de inrautatirea sanatatii dumneavoastra, daca
motivul este rezultatul nerespectarii regulilor de utilizare a echipamentelor.
Administratia Clubului nu-si asuma raspunderea pentru daunele pricinuite sanatatii dumneavoastra sau a bunurilor detinute in urma actiunii ilegale a unor terte persoane.

Pentru efectuarea antrenamentelor individuale cu antrenor personal este necesara programarea si plata acestui serviciu la receptie. Pentru debut veti fi supus unui interviu si unor testari, pe baza carora antrenorul dumneavoastra personal va va recomanda un program optimal. Sunteti rugat sa nu deranjati antrenorul in timpul exercitarii antrenamentelor individuale cu alti membrii ai Clubului.
La finalul cursului plasati echipamentul folosit in locul rezervat acestora. Selectarea programului audiovizual si muzical se face numai de catre instructorii Clubului.
Membrii Clubului Sportiv Karate Kai Iasi care sunt sportivi legitimati ai Federatiei Romane de Karate Do Traditional vor respecta Statutul si regulamentele de functionare ale acestei Federatii Sportive.
Nu transformati sala de sport in sala de asteptare, nici pentru dvs. nici pentru rudele sau prietenii dvs.

Norme de igiena fizica si mentala
In Dojo Gym unii clienti se relaxeaza, altii se concentreaza. Va rugam, nu vorbiti tare. Va veti simti foarte bine intr-o societate in care se vorbeste calm.
Politetea si spiritul de solidaritate cu partenerii de antrenament sunt considerate ca fiind cerinte esentiale ale oricarei activitati desfasurate in Dojo Gym.
Va rugam sa nu participati la activitatile din Dojo Gym daca aveti cea mai mica suspiciune cu privire la o eventuala infectie sau boala contagioasa; anuntati de urgenta personalul clubului in astfel de situati, atat in cazul dvs cit si a partenerilor de antrenament.
Igiena defectuoasa (murdaria, mirosurile urate etc.) si comportamentul indecent sunt interzise.
La frecventarea dusurilor si saunei trebuie respectate in mod obligatoriu urmatoarele reguli:
- este interzis accesul in sauna si la dusuri cu incaltamintea obisnuita.
- se recomanda, in scopul pastrarii igienei si prevenirii traumatismelor, sa purtati slapi in cazul utilizarii saunei sau dusurilor.
Telefoanele mobile sunt admise cu conditia sa raspundeti la primul apel. Va recomandam sa reglati telefonul pentru a suna cat mai discret.
Este recomandat dusul inainte de antrenament.
Antrenamentul cu torsul dezgolit este interzis
Nu aruncati gunoaie decat in cosurile special amenajate
Este obligatorie utilizarea prosopului personal sau inchiriat la contactul corpului dumneavoastra cu diferitele aparate
Pe suprafetele sportive ale clubului este interzis accesul cu incaltaminte de strada.
Faceţi dublu clic pentru a modifica textul sau glisaţi pentru a muta textul.

 

Norme de folosire a echipamentelor sportive
Echipamentele puse la dispozitie de Club vor fi folosite in mod adecvat si numai sub stricta supraveghere a instructorilor Clubului; in caz contrar va veti asuma raspunderea pentru traumatismele ce pot surveni. In cazul deteriorarii echipamentului sportiv sau a altui bun al Clubului, veti acoperi toate cheltuielile materiale pentru inlaturarea deteriorarii produse eschipamentului sau bunului, precum si reparatiile incaperii.
Pentru orice tip de antrenament sunteti rugat sa purtati echipamentul si incaltamintea sportiva adecvate.
Aveti grija ca partile descoperite ale corpului sa nu vina in contact cu suprafetele echipamentului sportiv, in acest caz trebuind folosit prosopul.
Utilizarea oricarui echipament este permisa numai in urma instructajului exercitat de instructor.
La sfarsitul exercitiilor fixati toate echipamentele in pozitia initiala, iar greutatile la locul destinat lor. Daca incepeti pentru prima data sedinta de antrenament cu tipuri de echipamente sau exercitii noi si necunoscute sunteti rugati sa va consultati in problema functionarii si folosirii lor cu personalul Clubului.
Dupa utilizare asezati ganterele la locul lor in rastel.
Dupa utilizare descarcati aparatul de greutati.
Nu trantiti ganterele si greutatile (posibilitate de distrugere a podelei/peretilor).
Eliberati aparatul in pauza dintre exercitii.
Nu tineti aparatele ocupate in timp ce va odihniti sau vorbiti (la telefon etc.).
Nu vorbiti pe durata folosirii echipamentelor
Nu stati in raza de actiune a aparatului folosit de o alta persoana
Nu va urcati si nu coborati pe/de pe banda de alergare cand aceasta este in functiune.

Interdictii
Sunt interzise:
- Cumpararea/vanzarea/consumul/posesia de droguri, alcool, tutun sau orice substante interzise de lege sunt interzise cu desavarsire in incinta Clubului
- In scopul securitatii membrilor si invitatilor Clubului, este interzis, in mod categoric, portul armelor albe, de foc, sau cu gaze.
- Orice conflict violent, verbal sau fizic.
- Însusirea obiectelor personale ale altor persoane (furt).
- Boli de piele sau boli contagioase
- Darea in utilizare a cardului unei persoane straine de Club.
- Comportament neadecvat.
- Accesul in incinta Clubului a persoanelor sub influenta drogurilor sau alcoolului, a persoanelor cu aspect respingator sau cu haine murdare, a persoanelor insotite de animale, a persoanelor cu boli infectioase
- Filmarea sau fotografierea fara o conventie speciala cu administratia Clubului
- Utilizarea din proprie initiativa a aparaturii muzicale sau a altor aparate ale Clubului.
Incalcarea evidenta, voita si repetata a acestor reguli va fi argumentul pentru rezilierea contractului.

Riscuri de accidentare
- Atentie la trepte si la gresia umeda, puteti aluneca si cadea.
- Nu atingeti firele electrice.
- Persoanele care tin regimuri hipocalorice pot suferi pierderi ale cunostintei datorita efortului.
- In cadere se pot intampla accidente.
- Nu depasiti viteza maxima pe care o puteti utiliza la benzile de alergat.
- Atentie la cabluri, scripeti si greutati suspendate sau în miscare!
- Atentie la incarcarea aparatelor cu greutati prea mari!
- Este interzis lucrul cu greutati libere (haltere, gantere) fara persoana de asistenta!

Administratia Clubului isi rezerva dreptul de a adauga noi puncte in acest regulamentul in scopul cresterii confortului dumneavoastra
La Receptie exista registrul de sugestii si reclamatii, unde va rugam sa ne semnalati orice nemultumire sau idee de a imbunatati serviciile noastre.
Toate aceste reguli stricte sunt in interesul dumneavoastra. Daca vi se par prea restrictive, sau pur si simplu nu sunteti de acord cu ele, va rugam sa nu va inscrieti la Dojo Gym..Club Sportiv Karate Kai Iasi
Presedinte
Alina IOVAN-DRAGOMIR