KARATE KAI
Club Sportiv

Iași, Str.Cuza Vodă nr.1A, bl.8, sc.B, subsol,     CIS: 0015564, NIRS: IS/A2/00318/2004,     

CIF: 17012980/2004        

sigla_club.JPGg1_6021.jpg
   

Istoric                                                                                                     

Clubul Sportiv „Karate Kai” a luat ființă în anul 2004 din inițiativa și prin grija lui George Dragomir, președinte al clubului până în anul 2008. Clubul Sportiv „Karate Kai„ a continuat activitatea celorlalte cluburi  de karate tradițional care au activat în Iași și în zona Moldovei, „Bassai” și „Energia”, înființate și conduse tot de George Dragomir și a căror sportivi au participat la competiții naționale și internaționale, câștigând zeci de titluri de campioni naționali, precum și medalii la Campionatele Europene  și Mondiale. Aceste rezultate deosebite i-au adus lui George Dragomir titlul de „Antrenor emerit”.

George Dragomir, 3 Dan în Shotokan, a început practicarea karate-ului în 1977, în Iași, sub îndrumarea lui Gouandjika Fidel și a practicat karate până în momentul dispariției sale în 2008. 

A contribuit  la înființarea Asociației de Karate Do Tradițional din România și ulterior a Federației de Karate Do Tradițional și Discipline Asociate. 
A fost arbitru și antrenor, mulți din actualii sportivi și conducători de cluburi datorându-i formarea ca sportivi, tehnicieni și chiar ca oameni. 
A acordat sprijin tehnic practicanților de arte marțiale din Republica Moldova, acest sprijin materializându-se în apariția și dezvoltarea a numeroase cluburi de karate și a Federației de Karate Do Tradițional din Republica Moldova.

Doar karate!

g2_4511.jpg